Roudaamo – ammattitaitoista palvelua siellä missä tapahtuu

Mitä?

Vuokraamme ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti kalusteita ja tapahtumarakenteita erilaisiin tarpeisiin yksityistapahtumista isoihin festivaalitoteutuksiin. Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia palveluita laajalla skaalalla pöydistä lavarakenteisiin.

Kenelle?

Asiakaskuntaamme koostuu yksityishenkilöistä, eri toimialojen yrityksistä sekä erilaisista yleisötapahtumia järjestävistä organisaatioista. Haluamme tarjota palveluitamme monipuolisesti ja löytää myös uusia asiakkuus- ja yhteistyömahdollisuuksia.

Tekijät?

Roudaamon tiimi koostuu useasta eri ikäisestä tapahtuma-alan ammattilaisesta ja yhdessä meillä on vuosikymmenten kokemus alalta ja sen eri osa-alueista. Haluammekin tarjota parasta mahdollista palvelua ja vastata monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, oli sitten kyseessä pienimuotoinen seminaaritilaisuus tai ison tapahtuman rakennusprojekti.

Ps. Meihin saa ottaa rohkeasti yhteyttä, typeriä kysymyksiä ei ole. Luodaan yhdessä juuri sellaiset tapahtumarakenteet mistä sinä haaveilet!

 

  • Roudaamo on toimittanut ja asentanut studiokatsomot erilaisiin tv-tuotantoihin kuten Putous, Idols ja X-Factor.
  • Cheek ja Antti Tuisku käyttävät Roudaamon pyörillä liikkuvia lavoja kiertuetuotannoissaan.
  • Järvenpään Puistoblues, Ruisrock, Pori Jazz ja Flow Festival luottavat Roudaamon edustamaan Mojo-barrikadiin.