Helsingin Kaupunki

“Roudaamon kanssa on toteutettu mm. Kiinalaisen uudenvuoden markkinoiden rakenteiden suunnittelua ja toteutusta useampana vuotena.

Yhteistyö Roudaamon kanssa on toiminut hienosti ja ammattitaidolla, aina hyvällä asenteella ja ongelmien ratkaisutaidolla.”

– Jaana Lindman, Kulttuurituottaja, Helsingin Kaupunki –

Bright Finland

Bright Finland

“Olen luottanut JP:n ja Roudaamon palveluihin vuosikymmenien ajan.

Minulle ei ole koskaan tarjottu muuta kuin huippuluokan asiakaspalvelua ja tuotantoratkaisuja.

Roudaamolle ei ole esteitä, ainoastaan haasteita ja ratkaisuja niiden voittamiseen.”

– Aapo Lahti, Tuotantojohtaja / Lavamanageri, Bright Finland –

iProd Oy

iProd Oy

”Roudaamo on suora ja rehti toimija hektisen entertainment-bisneksen mystisessä viidakossa! Roudaamon konstailematon ja suoraviivainen toimitus on vuosien varrella pelastanut tilanteen monta kertaa.”

– Petteri Karri, Production Manager, iProd Oy –

Pade Oy

“Minulle tapahtumantuottajana Roudaamo tarjoaa yhden hengäsdystauon lisää. Tuotteet ja palvelut toimivat aina sovitussa aikataulussa, hinnat pitävät ja ovat kilpailukykyisiä. Eikä kenelläkään mene hermot, vaikka muutoksia tilauksiin tulee aika lyhyelläkin aikataululla.”

– Pade Parkkonen / Pade Oy –

Ruisrock Festival

Ruisrock Festival

“Roudaamo on aina toimittanut kalusteet aikataulun mukaisesti ja tapahtumille ominaiset nopealla aikataululla tehdyt lisätilauksetkin onnistuvat hienosti :)”

– Matti Laukko / Ruisrock Festival –

Warner Music Live

Warner Music Live

“Viime vuosina olen ollut osallisena useissa areenatuotannoissa ja Roudaamo on ollut mukana jollain tavalla niissä kaikissa. Esimerkiksi areenakiertueilla aikataulu on todella tiukka ja Roudaamon lava pyörillä on ollut edellytys, että olemme saaneet tapahtumat ajoissa rakennettua. Palvelu ja osaaminen Roudaamolla on aina ollut hyvää ja luotettavaa. Tällaisten ammattilaisten kanssa kun saa toimia, helpottaa se omaa tekemistä huomattavasti!”

– Janne Tamminen / Warner Music Live –