Esiintymislavat vuokralle

Vuokraamme esiintymislavoja yksityistilaisuuksiin, yritysjuhliin, konsertteihin ja festivaaleille.

Vuokraamistamme StageDex lavapaloista on mahdollista rakentaa erilaisia esiintymislavoja, risereita, lounge-istuimia, buffapöytiä, rekisteröintitiskejä, baaritiskejä, vastaanottotiskejä, invaramppeja, narikkapöytiä, portaita, esittelyalustoja autoille, nousevia katsomoita, tai mitä asiakkaan mieleen sattuu juolahtamaan.

Roudaamo on toimittanut ja asentanut katsomoita erilaisiin tv- ja elokuvatuotantoihin. Mm. Putous, Idols ja X-Factor tuotannoissa on hyödynnetty Roudaamon lavaelementtejä katsomorakenteissa.

Meiltä löytyy erikokoisia suorakaide-, kolmio-, neliö- ja pyöreitä lavaelementtejä, joita voi myös yhdistää haluamallaan tavalla.

Esim. ympyrälavoja meiltä löytyy 1 m, 2 m, 4 m, 6 m ja 8 m halkaisijalla. Pyöreähköt lavat myös 5 m ja 7 m halkaisijalla.

Lavaelementit voidaan myös pinnoittaa messu-, tanssi-, ruoho-, tai efektimatolla, erivärisillä polystyreenilevyillä tai muilla pinnoitteilla.

Meidän kaikki lavaelementit saa tarvittaessa pyörien päälle, eli esim. esiintymislavat, riserit, buffapöydät ja nousevat katsomot voidaan siirtää tarvittaessa tuotannon aikana. Mm. Cheek ja Antti Tuisku ovat hyödyntäneet  tätä ominaisuutta kiertueillaan käyttäessän Roudaamon lavaa.

Tämä tuo joustoa tuotantoaikatauluihin, koska esim. aarenakokoluokan esiintymislava voidaan rakentaa jäähallin toisessa päässä sillä aikaa kun tekniikkaa rakennetaan toisessa päässä ja kun tekniikka on valmis kattoon nostettavaksi, lava voidaan siirtää paikoilleen.

Purussa lava voidaan taas siirtää pois tekniikan tieltä ja purkaa samaan aikaan tekniikan kanssa.

Näytetään kaikki 29 hakutulosta