Tapahtumatekniikkaa tuottavan Sound Enginen yhteinen tie Roudaamon kanssa on pitkä. Se on yksi Roudaamon ensimmäisistä asiakkaista, ja yritysten taustahenkilöt ovat tehneet yhteistyötä tapahtumatuotannon parissa jo aiemmin. Sound Enginen perustaja ja johtaja Erkki Castrén kertoo, miksi Roudaamon palvelut toimivat.

Sound Engine on tapahtumatekniikkaan, eli äänentoistoon, valoon ja kuvaan, keskittynyt tapahtumatuotannon yritys. Roudaamon palveluihin he turvauvat, kun tarvitsevat järjestämiinsä tapahtumiin kalusteita tai henkilöstöä.

Luottamus on pitkän asiakassuhteen ytimessä

Sound Engine perustettiin vuonna 2003, ja Castrénilla itsellään on kokemusta alalta jo 80-luvulta lähtien. Vuosittain yli 500 tuotantoa hoitava yritys käyttää säännöllisesti Roudaamon kaluste- ja henkilöstövuokrauspalveluja tapahtumatuotannoissaan. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo satojen tapahtumien puitteissa.

  • Jos tarvitsemme vaikka lavoja, Roudaamo on valintamme yhteistyökumppaniksi. Esimerkiksi tammikuussa järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa Asianajajapäivä, ja he toimittivat tapahtumaan ison esiintymislavan, Castrén kertoo.

Roudaamon toimitusjohtaja JP Maakannakseen hän tutustui jo 90-luvun alussa yhteistyön merkeissä. Ammatillinen suhde on siis muodostunut vakaaksi.

  • Luottamus on yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi meillä on niin pitkä yhteistyöhistoria, hän toteaa.

Castrén lisää, että Roudaamolla on selkeä hinnoittelu, eikä heidän palveluitaan ostaessa tarvitse pelätä yllätyksiä tai äkillisiä hinnannousuja.

Tapahtumatuotannon ammattilaiset tukevat toisiaan

Sound Engine on käyttänyt Roudaamon palveluita niin pienissä kuin isoissakin tapahtumissa. Yhdeksi syyksi Castrén kertoo sen, että valitessaan Roudaamon kumppanikseen hän tietää, että asiat hoidetaan kunnolla loppuun saakka.

  • Heillä on perääntantamaton tapa toimia asiakaspalvelussaan. Mahdolliset virheet korjataan aina heti. Se tekee heidän kanssaan työskentelystä helppoa, hän kuvailee.

Castrén jatkaa, että Roudaamon väen kanssa asioista on helppo keskustella, ja siksi yhteistyö on sujuvaa ja joustavaa. Molemmat yritykset toimivat tapahtumatuotannon alalla, joten molempien henkilöstö ymmärtää hektisen työn haasteet.

  • Heillä on ymmärrys siitä, että teemme töitä yhdessä ja keikat ovat yhteisiä. Me myös suosittelemme toisiamme muille. Emme ole mustasukkaisia asiakkaistamme, vaan teemme yhteistyötä, Castrén kiittää.

Yksi yritysten asiakassuhteen vahvuuksista on se, että se kulkee molempiin suuntiin. Kun Roudaamo tarvitsee järjestämiinsä tapahtumiin esimerkiksi ääni- tai valaistustekniikkaa, on luonnollista kääntyä Sound Enginen puoleen. Yhteistyö on helppoa, kun molemmat tietävät, asioita hoitavat tapahtumatuotannon kokeneet ammattilaiset.

Soundengine_tapahtumakuva